Налаштування додавання в групи
Огляд
Групи — це чудовий спосіб спілкуватися з родиною, друзями та колегами. Однак щоденне додавання до нових груп може стати справжньою проблемою. Ми це розуміємо.
Щоб полегшити управління чатами, тепер ти можеш заборонити користувачам, яких немає у твоєму списку контактів, додавати тебе до груп.
Налаштування конфіденційністі та керування
Керуй тим, хто може додавати тебе до груп, змінивши налаштування конфіденційності:
- Відкрий Viber на телефоні (ця функція недоступна на планшетах та комп’ютерах)
- Натисни Додатково
- Натисни Параметри
- Натисни Конфіденційність
- Натисни Налаштування додавання в групи
- Вибери Всі* або Мої контакти**
*Всі: будь-який користувач Viber зможе додати тебе до групи.
**Мої контакти: лише ті, хто збережений у твоєму списку контактів, зможуть додати тебе до групи.
Чого очікувати в групових чатах
Якщо твоє налаштування запрошення в групи встановлено на Всі, тебе може додати до групи особа, якої немає у твоєму списку контактів.
Перед тим, як приєднатися до групи, тобі буде запропоновано кілька варіантів, зокрема: додати особу, яка тебе запросила, до списку контактів, заблокувати її та змінити налаштування конфіденційності.
Вибери Мої контакти, якщо ти більше не хочеш, щоб тебе додавали до груп люди, яких немає у твоєму списку контактів.*
*Ти не отримаєш сповіщення, якщо особа, якої немає у твоєму списку контактів, спробує додати тебе до групи.
Ти можеш приєднатися до групового дзвінка з людьми, яких немає у твоєму списку контактів.
Якщо твої налаштування конфіденційності дозволяють лише контактам додавати тебе до груп, ти не бачитимеш у груповому чаті повідомлення від осіб, які не є твоїми контактами, надіслані під час групового дзвінка.
Щоб переглянути всі повідомлення, надіслані під час групового дзвінка, ти можеш або змінити налаштування конфіденційності, або додати всіх учасників дзвінка до свого списку контактів.
Обмеження для учасників та захист від спаму
Viber дає користувачам можливість вирішувати, чи хочуть вони, щоб їх додавали до груп люди, яких немає в їхньому списку контактів.
Якщо ти спробуєш додати когось, але тебе немає в їхньому списку контактів, ти отримаєш сповіщення про те, що цю особу не вдалося додати до групи через її налаштування конфіденційності.
Якщо ти спробуєш створити групу, у якій усі учасники мають таке налаштування конфіденційності, група не буде створена.